C View Travel åbnede d. 01. nov. 2018.

Mit navn er Per V. Henningsen. Jeg har stort set altid, på den ene eller den anden måde, haft med rejsebranchen at gøre. Først gennem hele min opvækst, hvor mine forældre har drevet rejsebureau fra privaten, og senere via min egen professionelle karriere, hvor jeg nu har over 20 års erfaring fra branchen.

Med baggrund i mine mange erfaringer, har jeg et ønske om at gøre tingene på min helt egen måde, og derfor har jeg startet C View Travel. Det er mit ønske, at jeg her kan samle alt det bedste jeg har lært, og først og fremmest tilbyde de rejseformer og destinationer som jeg selv med tiden er kommet til at holde allermest af.

Hos C View Travel vil den personlige kontakt, den rette rådgivning og frem for alt høj standard altid være i højsædet.

Her ved du altid hvem du taler med, og du er derfor ikke blot et tilfældigt kundenummer der risikerer at forsvinde i mængden. Enhver henvendelse vil blive taget seriøst og behandlet med den største professionalisme og diskretion før, under og efter rejsen.

Det er mit håb, at de gæster, hvis drømme jeg igennem årene har haft fornøjelsen at hjælpe med at indfri, vil fortsætte rejsen sammen med mig her hos C View Travel – og i takt med at nye gæster kommer til, sammen med mig få opbygget det bedst mulige udgangspunkt for mange fremtidige store rejseoplevelser.

Velkommen til .. 


Kontaktoplysninger:

C View Travel.

Gravene 2, 1. th.

8800 Viborg.

Tlf.: 40 1976 35.

Mail : info@cviewtravel.dk 


Bankoplysninger:

Reg. Nr.: 9255

Kontonummer: 6895872987

Alle indbetalinger til C View Travel foretages via bankoverførsel. Jeg modtager på nuværende tidspunkt desværre ikke andre betalingsformer.


CVR.: 40007466

Medlem af Rejsegarantifonden nr.: 2994.


Forsikringer:

C View Travel forhandler ikke forsikringer. Jeg anbefaler derfor, at man kontakter sit eksisterende forsikringsselskab eller et rejseforsikringsselskab herom.

Det er meget vigtigt, at man har en aktiv sygdoms-/afbestillings-forsikring inden man bestiller en rejse! Tegnes forsikringen først efter at rejsen er bestilt, da kan man risikere, at der ikke er dækning i tilfælde af behov for annullering af rejsen.


Handelsbetingelser:

Handelsbetingelser (åbner i nyt vindue)


Persondatapolitik:

Persondatapolitik (åbner i nyt vindue)


C View Travel.

Gravene 2, 1. th.

8800 Viborg.

Tlf.: 40 1976 35.

Info@cviewtravel.dk