Grupperejser

Hvorfor deltage på en grupperejse med C View Travel?

Du ønsker ikke at rejse på egen hånd, men foretrækker at have nogle flere medrejsende at dele de store oplevelser med.

Du ønsker at have en dansk rejseleder med på hele rejsen, så alt det praktiske forløber problemfrit, og du selv kan slappe af og nyde rejsen.

Du ønsker en rejse med flere spændende fælles udflugter inkluderet, men hvor der samtidig også er god tid til afslapning og oplevelser på egen hånd.

.. og så er du fristet ved udsigten til at deltage på en rejse hvor det hele ikke nødvendigvist er kendt på forhånd, men hvor enkelte dele af programmet holdes åbent og først afsløres som overraskelser undervejs ..


Grupperejser:

Der er ingen grupperejser til salg lige nu.

På den anden side af covid-19, har jeg et ønske om at arrangere en grupperejse til Sydafrika med ophold på den skønne danskejede Mpala Safari Lodge.

Rejsen kan gennemføres ved tilmelding fra 10 gæster (5 dobbeltværelser) .. skal I med ?

På nuværende tidspunkt er det jo desværre umuligt at forudsige hvornår det bliver muligt at gennemføre rejsen. Der er desværre en risiko for at det trækker lidt ud, men mon ikke det bliver muligt at gennemføre rejsen i september 2022 – det satser vi på ..

Jeg hører meget gerne fra de der kunne have interesse i at deltage i en grupperejse til Sydafrika.

Forhånds interesse er naturligvis ganske uforpligtende.

 


 

Er I Jeres egen lille gruppe (venner, familie, firma, forening, klub el. lign., min. 10 personer), er I altid meget velkomne til at sende mig en forespørgsel på en individuelt arrangeret grupperejse, med eller uden rejseleder.