Grupperejser

Hvorfor deltage på en grupperejse med C View Travel?

Du ønsker ikke at rejse på egen hånd, men foretrækker at have nogle medrejsende at dele de store oplevelser med.

Du ønsker at have en dansk rejseleder med på hele rejsen, så alt det praktiske forløber problemfrit, og du selv kan slappe af og nyde rejsen.

Du kan se fordelene ved at rejse i en lille gruppe med blot 10 gæster, og ikke sammen med 16-18 eller 20+ andre.

Du ønsker en rejse med flere spændende fælles udflugter inkluderet, men hvor der samtidig også er god tid til afslapning og oplevelser på egen hånd.

.. og så er du fristet ved udsigten til at deltage på en rejse hvor det hele ikke nødvendigvist er kendt på forhånd, men hvor enkelte dele af programmet holdes åbent og først afsløres som overraskelser undervejs ..


Grupperejser:

Der er ingen grupperejser til salg lige nu.

På den anden side af covid-19, har jeg et ønske om at igangsætte grupperejser til Sydafrika, bl.a. med ophold på danskejede Mpala Safari Lodge.

Rejserne  gennemføres ved tilmelding fra 10 gæster (5 dobbeltværelser) .. skal I med ?

På nuværende tidspunkt er det desværre umuligt at forudsige hvornår det igen bliver muligt at gennemføre rejser til Sydafrika. Såfremt der er opbakning til det, forventer jeg at kunne gennemføre (min.) én grupperejse årligt.

Jeg hører meget gerne fra de der kunne have interesse i at deltage i en grupperejse til Sydafrika.

Forhånds interesse er naturligvis ganske uforpligtende.

 


 

Er I Jeres egen lille gruppe (venner, familie, firma, forening, klub el. lign., min. 10 personer), er I altid meget velkomne til at sende mig en forespørgsel på en individuelt arrangeret grupperejse, med eller uden rejseleder.