Krydstogter

Elsker I også krydstogter? Ja. For et krydstogt er bare en af de absolut skønneste rejseformer!

Og derfor er det heller ikke overraskende et marked der i de senere år har været i voldsom vækst. Det er faktisk den ferieform der øges mest. En af de væsentligste grunde til dette er, at priserne er nede på et niveau, hvor langt de fleste kan være med. Der bygges flere og flere skibe, og skibene bygges større og større. Lad os én gang for alle slå en stor tyk streg over klichéen om, at krydstogter kun er noget for rige amerikanske pensionister. Det passer simpelthen ikke.

En krydstogtsferie er noget af det mest behagelige og afslappende man kan forestille sig. Du går ombord på skibet, finder dig til rette i din kahyt, og pakker kun din kuffert ud én gang.  Skibet flytter sig fra sted til sted om natten, og hver dag venter en ny destination og nye spændende oplevelser. Ombord findes et kæmpe udbud af underholdning og forlystelser, og man går ikke sulten i seng ..

Grundlæggende er konceptet ganske ens rederierne imellem. Der er dog store forskelle på hvad der er inkluderet i prisen, når det f.eks. kommer til drikkevarer, drikkepenge og andre services. Også skibenes størrelse, udvalg af aktiviteter ombord og andre forhold gør, at det er ganske vigtigt, at man vælger det rette rederi og det rette skib. Her er C View Travel klar til at rådgive, så der sikres den bedst mulige oplevelse.

Krydstogter er for alle! Dog vigtigt, at man vælger det rigtige produkt!

Men, krydstogt, er det ikke alt for dyrt? Nej! Et krydstogt behøver bestemt ikke være dyrt. Hos C View Travel tilbydes krydstogter til priser fra nogle få hundrede kroner per person per nat. Det kan dog også sagtens være dyrere. Alt efter tidspunkt, destination, rederi og valg af kahyt, kan et krydstogt også godt koste mange tusinde kroner per person per nat. Husk blot på, at der er noget for enhver smag og pengepung. Et krydstogt behøver ikke være dyrt.


Via et bredt udvalg af de bedste rederier på markedet, vil C View Travel altid kunne tilbyde et krydstogt ud fra ønsket destination, tidspunkt og budget.

Hos C View Travel finder du altid de bedste priser på krydstogter fra flere af de førende rederier på markedet. Vi matcher altid den pris du finder direkte ved rederiet, og ofte har vi faktisk mulighed for at tilbyde en endnu bedre pris!

Kontakt C View Travel for et gratis og uforpligtende tilbud på Jeres næste krydstogt.


C View Travel har indgået samarbejde med følgende rederier:

Royal Caribbean

Læs mere om Royal Caribbean (åbner i nyt vindue)

Celebrity Cruises

Læs mere om Celebrity Cruises (åbner i nyt vindue)

Azamara

Læs mere om Azamara (åbner i nyt vindue)

Princess Cruises

Læs mere om Princess Cruises (åbner i nyt vindue)

Carnival Cruises

Læs mere om Carnival Cruises (åbner i nyt vindue)

MSC Cruises

Læs mere om MSC Cruises (åbner i nyt vindue)

 

 


C View Travel.

v/ Per V. Henningsen.

Mågevej 5. 8800 Viborg.

Tlf.: 40 1976 35.

Info@cviewtravel.dk