Sydafrika

Sydafrika er et fantastisk rejsemål, og landet har utrolig meget at byde på. Fantastisk natur, et skønt klima, et imødekommende og venligt folk. Sydafrika er også det perfekte rejsemål, hvis man elsker god mad og vine, da udbuddet er stort og varieret, og da priserne ligger i et særdeles fornuftigt prisleje hvor alle kan være med. En rejse til Sydafrika fortjener minimum ti dage, men bliver kun bedre hvis man afsætter to eller tre uger. Hvad med f.eks. en drømmerejse til den skønne danskejede Mpala Safari Lodge ?


Mpala Safari Lodge

En eksklusiv danskejet lodge, skønt beliggende ved floden Olifants River i det verdensberømte naturreservat Great Kruger National Park. Lodgen har kun seks dobbeltværelser og dermed plads til maks. tolv gæster, hvilket skaber en intim stemning og garanterer fred og ro. Et ophold på Mpala Safari Lodge er normalt altid af syv nætters varighed, med ankomst og afrejse om mandagen. Opholdet inkluderer et spændende og varieret uge program, der bl.a. indeholder en to dages tur med overnatning inde i selve Kruger Nationalparken.

En uges ophold på Mpala Safari Lodge (7 nætter fra mandag til mandag) koster i 2020: DKK 11.995,- per person, ved to personer i et dobbeltværelse. Helpension samt et spændende om omfattende udflugtsprogram er inkluderet.

C View Travel hjælper naturligvis også med flybilletter samt evt. øvrigt land-arrangement før og/eller efter opholdet på Mpala Safari Lodge.

Kontakt C View Travel for yderligere info og individuelt tilbud på den samlede pakkerejse!


Øvrige safari lodges

Hvor Mpala Safari Lodge har deres syv nætters ophold med faste uge programmer, så er ophold på alle andre safari lodges mere fleksibelt. Her bor du det antal nætter du ønsker. Om det er to, tre eller flere nætter. Eller måske en kombination af flere lodges med et antal nætter hvert sted. C View Travel samarbejder med mange forskellige safari lodges, beliggende flere forskellige steder rundt om i Sydafrika. Et bredt udvalg i varierende standard og prisniveau sikrer, at vi altid vil kunne finde noget for enhver smag.

Sydafrika har som nævnt utrolig meget at byde på – også meget andet end safari. Kontakt C View Travel, så vi i fællesskab kan skabe netop Jeres drømmerejse.


Pas og visumregler (åbner i nyt vindue)


C View Travel.

v/ Per V. Henningsen.

Mågevej 5. 8800 Viborg.

Tlf.: 40 1976 35.

Info@cviewtravel.dk