Sydafrika: Safari, Cape Town, hvaler og vin, September 2020.

Unik drømmerejse til fantastiske Sydafrika.

Kun hos C View Travel.

Afrejse fra København fredag d. 4. september 2020.
Hjemkomst til København mandag d. 21. september 2020.

Flyrejsen til og fra Sydafrika er med Qatar Airways på verdens bedste Business Class.

Eksklusiv rejse for blot 10 gæster i 5 dobbeltværelser.

+ dansk rejseleder med på hele rejsen.

Program:

Dag 1
Afrejse fra København midt på eftermiddagen. Efter en kort mellemlanding og flyskifte i Doha først på natten, fortsætter rejsen videre mod Johannesburg.
(Inkl. forplejning ombord på fly)


Dag 2
Ankomst til Sydafrika i løbet af formiddagen. Efter paskontrol og bagageudlevering, bliver vi mødt af vores lokale (engelsktalende) chauffør/guide, og vi kører fra lufthavnen i Johannesburg de ca. tre timer østpå til vores første hotel Walkersons Hotel & Spa, nær byen Dullstroom. Her har vi to overnatninger.
(Inkl. forplejning ombord på fly)
(Inkl. aftensmad)

Dag 3
Fridag på Walkersons Hotel & Spa. For de der ønsker at være aktive, er her mulighed for bl.a. gåture, cykelture, ridning, golf eller måske fluefiskeri. For de der ønsker ren afslapning, kan dagen bruges ved poolen eller måske i hotellets SPA.
(Inkl. morgen- og aftensmad)
Dag 4
Vi forlader Walkersons, og har en fantastisk heldagstur til Blyde River Canyon i Drakensbjergene, inkl. frokost undervejs, inden vi ankommer til Mpala Safari Lodge sidst på eftermiddagen. På Mpala Safari Lodge venter nu et enestående 7 nætters safari ophold, inkl. et meget spændende og varieret udflugtsprogram. Vi har bl.a. to hele dage og en overnatning inde i selve Kruger National Park.
(Inkl. helpension)
Dag 5
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)


Dag 6
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)


Dag 7
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)

Dag 8
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)

Dag 9
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)

Dag 10
Mpala Safari Lodge.
(Inkl. helpension)


Dag 11
Afsked med Mpala Safari Lodge. Vi flyver denne eftermiddag fra den lokale lufthavn i Hoedspruit direkte til Cape Town. Efter ankomst til Cape Town bliver vi kørt direkte fra lufthavnen og ind til The Commodore Hotel beliggende nær den skønne V&A Waterfront. Her bor vi to nætter.
(Inkl. morgenmad)


Dag 12
Fridag i Cape Town. Mulighed for individuelle tilvalg.
(Inkl. morgenmad)
Dag 13
Heldagstur til Cape Point Halvøen og Fyrtårnet ved Kap Det Gode Håb. Vi gør et frokost stop undervejs, inden vi ankommer til Harbour House Hotel i Hermanus sidst på eftermiddagen. Her bor vi to nætter.
(Inkl. morgenmad og frokost)

Dag 14
September er højsæson for hvaler i havet ud for Hermanus, og i dag skal vi ud at sejle og se nærmere på disse prægtige dyr. På turen bliver der også rig mulighed for at iagttage havets øvrige dyreliv.
(Inkl. morgenmad)


Dag 15
Vi forlader Hermanus og kører nu ind i vinlandet. Vi gør et stop undervejs og nyder en god frokost med tilhørende vinsmagning. Midt på eftermiddagen ankommer vi til La Fontaine Boutique Hotel i den charmerende lille by Franschhoek, hvor vi har to overnatninger.
(Inkl. morgenmad og frokost)

Dag 16
Fridag i Franschhoek. Mulighed for individuelle tilvalg. Byen er kendt som Sydafrikas “Gourmet Hovedstad”, og frister med flere lækre restauranter i absolut verdensklasse.
(Inkl. morgenmad)
Dag 17
Vi forlader hotellet i Franschhoek og kører mod lufthavnen i Cape Town. Undervejs gør vi stop og nyder en god frokost med tilhørende vinsmagning. Vi starter vores hjemrejse fra Cape Town først på aftenen, og har en kort mellemlanding og flyskifte i Doha på vejen hjemover.
(Inkl. morgenmad og frokost)
(Inkl. forplejning ombord på fly)

Dag 18
Hjemkomst til København først på eftermiddagen.
(Inkl. forplejning ombord på fly)

SPAR DKK 25.000,- ved bestilling i 2019:

Pris ved bestilling i 2019 er DKK 600.000,-
Pris ved bestilling i 2020 er DKK 625.000,-

Prisen er gældende for ti personer i fem dobbeltværelser. (enkeltværelser/opredninger er ikke muligt)

Prisen inkluderer: Transport, overnatninger, måltider og aktiviteter som nævnt i ovenstående program.
Prisen inkluderer ikke: Sygdoms-/afbestillingsforsikring. Måltider og aktiviteter der ikke er nævnt i ovenstående program. Drikkevarer. Drikkepenge til hotelpersonale, chauffører og guider. Rejseforsikring.

Kontakt C View Travel for mere information og bestilling.