Sydafrika

Nyhed: Helt fantastisk og yderst eksklusiv grupperejse til Sydafrika i september 2020. Læs mere her.


Sydafrika er et fantastisk rejsemål, og landet har utrolig meget at byde på. Fantastisk natur, et skønt klima, et imødekommende og venligt folk. Sydafrika er også det perfekte rejsemål, hvis man elsker god mad og vine, da udbuddet er stort og varieret, og da priserne ligger i et særdeles fornuftigt prisleje hvor alle kan være med. En rejse til Sydafrika fortjener minimum ti dage, men bliver kun bedre hvis man afsætter to eller tre uger.

Har man sagt Sydafrika, så har man i langt de flestes tilfælde også sagt safari. C View Travel arrangerer safari flere forskellige steder i Sydafrika og på en lang række spændende safari lodges:

Mpala Safari Lodge

Tilbud : Bestil Jeres rejse til Mpala Safari Lodge (med ophold i 2020) inden udgangen af 2019, og få en rabat på dkk 500,- per person.

En eksklusiv danskejet lodge, skønt beliggende ved floden Olifants River i det verdensberømte naturreservat Great Kruger National Park. Lodgen har kun seks dobbeltværelser og dermed plads til maks. tolv gæster, hvilket skaber en intim stemning og garanterer fred og ro. Et ophold på Mpala Safari Lodge er normalt altid af syv nætters varighed, med ankomst og afrejse om mandagen. Opholdet inkluderer et spændende og varieret uge program, der bl.a. indeholder en to dages tur med overnatning inde i selve Kruger Nationalparken.

Øvrige safari lodges

Hvor Mpala Safari Lodge har deres syv nætters ophold med faste uge programmer, så er ophold på alle andre safari lodges mere fleksibelt. Her bor du det antal nætter du ønsker. Om det er to, tre eller flere nætter. Eller måske en kombination af flere lodges med et antal nætter hvert sted. C View Travel samarbejder med mange forskellige safari lodges, beliggende flere forskellige steder rundt om i Sydafrika. Et bredt udvalg i varierende standard og prisniveau sikrer, at vi altid vil kunne finde noget for enhver smag.

Sydafrika har som nævnt utrolig meget at byde på – også meget andet end safari. Kontakt os, så vi i fællesskab kan skabe netop Jeres drømmerejse.


Pas og visumregler (åbner i nyt vindue)


C View Travel.

v/ Per V. Henningsen.

Mågevej 5. 8800 Viborg.

Tlf.: 40 1976 35.

Info@cviewtravel.dk